Mischa

Uros (kastroitu), n. 3-vuotias

Mischalla on onni ja epäonni vuorotellut elämässään. Tätä ihmisrakasta poikaa jo kerran onni potkaisi ja sille löytyi oma koti Saksasta. Valitettavasti omistajan vakavan sairauden vuoksi poika palautui takaisin Cristianan tarhalle. Tarha on toki Mischalle tuttu paikka mutta tämä poika kaipaa ihmistä, jolle se saisi olla mitä uskollisin ystävä.

Mischa on vahvarakenteinen, noin 20-kiloinen koira, joka tarvitsee paljon liikuntaa. Pojan säkäkorkeus on noin 50 cm. Sohvaperunaksi Mischasta ei ole. Mischa tarvitsee ympärilleen tilaa eikä sitä siksi luovuteta kerrostaloon.

Mischa on luonteeltaan leikkisä ja lempeä. Se kiintyy vahvasti omistajaansa ja saattaa olla muille koirille kateellinen oman ihmisensä huomiosta. Siksi Mischalle etsitään kotia, jossa se saa olla perheen ainoana koirana.

Mischan tulevalta kodilta odotetaan ymmärrystä, että monet kotikoiran elämään kuuluvat asiat saattavat tarhaelämään tottuneelle koiralle olla uusia kuten esimerkiksi hihnakävely ja sisäsiisteys. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Mischalle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli kiinnostuit Mischasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.