Adoptiohakemus koira

ADOPTIOHAKEMUS

Ihanaa että olet päätynyt tänne asti. Ennen hakemuksen täyttämistä luethan sivultamme huolellisesti adoptiokustannuksesta sekä adoptoitavien koirien terveydestä.

Olethan myös harkinnut mm. seuraavia asioita: Onko elämäntilanteesi tarpeeksi vakaa uuden perheenjäsenen ottamiseen? Onko koko perhe valmis tekemään töitä eläimen kotiutumisen eteen? Onko perheelläsi riittävästi aikaa ja taloudellisia resursseja eläimen laadukkaaseen hoitamiseen? Tiedostathan myös, että eläimen käytös voi muuttua ja kotiutumiseen voi kulua aikaa, jopa useita kuukausia. Koira ei välttämättä ole sisäsiisti. Koira saattaa olla haukkuherkkä tai arka vieraille äänille ja itselleen uusille asioille. Koira saattaa pelätä vieraita ihmisiä ja koiria eikä se välttämättä tule toimeen muiden koirien kanssa. Koiralla saattaa ilmetä eroahdistusta ja se voi rikkoa kodin irtaimistoa. Olethan kaikesta huolimatta sitoutunut koiraan sen loppuelämän ajan ja työstämään mahdollisia haasteita. Adoptio on hieno valinta mutta se ei ole helpoin eikä se paras valinta kaikille koiran hankkimista suunnitteleville.

Täytä lomake huolella ja ajatuksella. Otamme noin viikon kuluessa yhteyttä sopiviksi katsomiimme koteihin pääsääntöisesti puhelimitse. Lomakkeen täyttäminen ei sido hakijaa ja päätös adoptiosta tehdään vasta kahden puhelinhaastattelun jälkeen. Yhdistys auttaa hakijaa sopivan koiran valinnassa.

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että yhdistyksen koiravaraajat käsittelevät antamiasi tietoja adoption toteuttamiseksi.

Sydämellinen kiitos Sinulle, että haluat antaa kodin kodittomalle.

HUOM! Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia täytettäviä. Lomakkeen lähettäminen ei onnistu, jos se on  puutteellisesti täytetty.