Auttaisitko?

Karvaiset kaverimme ottavat suurin sydämin vastaan kaiken avun. Kaikki apu on elintärkeää jokapäiväisessä selviytymisessä. Mieti mikä auttamistapa olisi sinulle sopiva. Tai onko sinulla joku idea? Ota yhteyttä!

Kummikoiratoiminta: valitse kummikoira ja tue kuukausilahjoituksella

Tee lahjoitus haluamallasi summalla. Ei ole olemassa liian pientä apua.

– Tee testamentti eläinten hyväksi. Yhdistyksemme lakimies hoitaa testamenttisi veloituksetta aina, kun viimeiseen tahtoosi kuuluu apua eläimille. Kohteen voit tietysti valita itse.

– Kerää lahjoituksia kirpputorille tai koirille. Laita oma kirppispöytä koirien hyväksi, tai toimita ylimääräinen tavara meille myytäväksi. Lähetyskustannusten vuoksi voimme lähettää vain koirille pientä ja tärkeää. Kaikkein tärkein apu on Nutriplus-geeli, jota saamme hankittua edullisesti.

Anna koti kodittomalle. Kodittomia koiria on tuhansia. Adoptointi on kestävää eläinsuojelua ottaa kaveriksi ja harrastuksiin koira, jonka unelma on oma koti.

Tule jäseneksi. Kannatusjäsenyytemme 20€/vuosi

– Levitä sanaa ja tue eläinsuojelua. Varmista, että adoptio on jokaiselle tuttu vaihtoehto ja että pentutehtailua ei tueta. Tieto eläinten hädästä ei ole vielä saavuttanut ihmisiä!

– Oletko yrittäjä tai tunnetko yrittäjän? Oletko töissä liikkeessä, jonka ylijäämätuotteita voimme huutokaupata? Otamme kiitollisena vastaan sponsorointiavun, esimerkiksi lahjoituksina huutokaupattavaksi. Erityisesti lahjatavarat ja lemmikkien varusteet ja ruuat ovat kovin tervetulleita! Varmistamme lahjoittajien näkyvyyden toiminnassamme.

– Toimi lentokummina Helsinki – Bukarest välillä

– Sijoituskodeista on huutava pula. Jos voit ottaa koiran hoitoosi opiskelemaan perhekoiraelämää, olet tärkein aarteemme <3 Joskus tarvitaan nopea sijoituspaikka äkillisen tilanteen vuoksi. Ilmoittaisitko itsesi varaäitilistalle? Se ei vielä sido sinua mihinkään.

– Bongaa hyvä eläinlääkäri! Rescuekoirilla on usein Suomessa tuntemattomampia hoitotarpeita. Jos sinun eläinlääkärisi on painonsa arvosta kultaa rescuen kanssa, ilmianna hänet meille. Ympäri Suomen kaivataan arvokkaita kontakteja