Auttaisitko?

Kaikki apu eläinten hyväksi on tärkeää. Jos haluat olla mukana tukemassa eläinsuojelutyötä, voit valita itsellesi sopivimman tavan tehdä hyvää. Tai onko sinulla joku uusi idea? Ota yhteyttä!

Tee lahjoitus haluamallasi summalla. Ei ole olemassa liian pientä summaa auttaa.

Kummikoiratoiminta: valitse itsellesi kummikoira ja tue koiran elämää koirasuojalla kuukausilahjoituksella.

– Kerää lahjoituksia kirpputori-/ huutokauppamyynteihin tai suoraan koiratarhoille toimitettavaksi. Voit joko itse harjoittaa kirpputoritoimintaa, jonka tuotto ohjataan apua tarvitsevien eläinten hyväksi tai vastaavasti voit toimittaa hyväkuntoisen myyntitavaran meille edelleen myytäväksi kirpputoreilla ja järjestämissämme nettihuutokaupoissa. Kaikki tuotto toimitetaan lyhentämättömänä yhteistyötarhoillemme. Korkeiden lähetyskustannusten vuoksi voimme toimittaa Romaniaan vain kevyitä ja pienikokoisia paketteja kuten esimerkiksi ravitsevaa Nutriplus-geeliä tai reseptivapaita ulko- ja sisäloishäätöjä.

Anna koti kodittomalle. Rescue-eläimen adoptointi on eettinen tapa antaa koti lemmikille.

Tule jäseneksi. Kannatusjäsenyytemme on 20€/vuosi

– Tee testamentti eläinten hyväksi. Yhdistyksemme lakimies hoitaa testamenttisi veloituksetta aina, kun viimeiseen tahtoosi kuuluu apua eläimille. Kohteen voit tietysti valita itse.

– Levitä sanaa ja tue eläinsuojelua esimerkiksi jakamalla julkaisujamme sosiaalisessa mediassa.

– Oletko yrittäjä tai tunnetko yrittäjän? Oletko töissä liikkeessä, jonka ylijäämätuotteita voimme huutokaupata? Otamme kiitollisena vastaan sponsorointiavun, esimerkiksi lahjoituksina huutokaupattavaksi. Erityisesti lahjatavarat ja lemmikkien varusteet ja ruuat ovat kovin tervetulleita! Varmistamme lahjoittajien näkyvyyden toiminnassamme.

– Toimi kotihoitajana. Kotihoitajana toimiminen antaa tarhakoiralle mahdollisuuden opetella kotikoiran elämää ennen lopulliseen adoptiokotiin siirtymistä. Joskus myös tarvitaan nopea sijoituspaikka, jos Suomessa jo oleva eläin jostain syystä palautuu kodinetsijäksi. Voit ilmoittautua nettisivujemme kautta kotihoitajaehdokkaaksi, se ei vielä sido sinua mihinkään.