Lahjoita

Onnentassut ry:lle on myönnetty rahankeräyslupa 25.7.2019. Toimeenpanoaika 25.7.2019-24.7.2020. Alueena koko maa poislukien Ahvenanmaa. Luvan numero: RA/2019/625.

Voit lahjoittaa valitsemasi summan lahjoitustilille. Kaikensuuruiset summat ovat arvokkaita avustustyössä. Otamme mielellämme vastaan myös testamenttilahjoituksia eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Lahjoitustili: FI76 5287 0920 0138 88

Viitteet lahjoitustilille:

Yleinen 1177
Lahjoitus Cristiana 12027
Lahjoitus Daniela 12014
Lahjoitus Magda 12001
Steriloinnit 1180
Ruokakeräys 1009
Kummimaksut Cristiana 1122
Kummimaksut Daniela 1148


Jos haluat lahjoittaa tavaraa tai toimittaa kirpputorille myytävää, ota yhteys sähköpostilla:onnentassutry@gmail.com

Otamme mielellämme vastaan myös tavaralahjoituksia. Lahjoita / hanki lahjoituksia myytäväksi huutiksiimme, esimerkiksi kodin tarvikkeet, lahjatavarat, lemmikkitarvikkeet ja ruoat. Ota yhteys sähköpostilla:
onnentassutry@gmail.com

Tilaa ruokaa / tarvikkeita Zooplussasta suoraan tarhalle. Kysy tarhan yhteystiedot tilausta varten sähköpostilla.

Tilaa olkia suoraan tarhalle. Kysy tarhan yhteystiedot tilausta varten sähköpostilla.

Ihmisten takapihoilla on leikkaamaton koira ketjussa, joka synnyttää. Joka vuosi. Monta kertaa vuodessa. Pentujen kohtalo on säälimätön. Ne syntyvät ilman suojaa säälle tai taudeille. Tiheässä koirapopulaatiossa pennut sairastuvat herkästi. Käytännössä on riski sairastua parvo- ja penikkatautiin. Pentuja pelastettaessa on äärimmäisen tärkeää saada pennut pysymään terveinä rokotuksiin asti. Joskus se onnistuu. Suurin osa kuolee, selvinneet pennut pelastuvat vain rokotusten avulla. Pennun rokotus- ja loishäätöohjelma maksaa noin 40-70€. Parvon hoitaminen maksaa satoja euroja, useimmiten selviytyminen on epävarmaa. Penikkatauti on yhtä vaarallinen, taudin muodosta riippuen, selviytymismahdollisuus on lähes olematon. Penikkatauti jättää selvinneelle koiralle usein loppuelämän neurologisia ongelmia. Rokotuksilla estetään valtava määrä kärsimystä.

Romanian ilmasto on armoton. Talvella on pakkasta ja lunta, syksy on jäätävän kylmä ja sateinen. Koirien terveys on riippuvainen kuivasta paikasta, johon päästä suojaan. Tarhoilla tarvitaan jatkuvasti lisää rakennustarpeita koirien suojiksi sekä olkia lämmikkeeksi. Koppien lisäksi tarvitaan aitoja ja rakennusten kunnostustoimenpiteitä. Eläinten lisäksi maassa on suuri määrä äärimmäistä ihmisten köyhyyttä. Niin monta kertaa perhe ottaa suojiinsa koiria, vaikka asuintilat ovat heikot, eivät riitä edes ihmisille. Kylmä ja kosteus on läsnä joka vuosi.

Koiran kuukauden ruoka maksaa 20-40 €. Ruuasta on huutava pula. Valitettavasti koiranruoka on harvinaista herkkua kadulla eläville koirille. On tavallista että koirat saavat hyvälläkin tuurilla syödäkseen vain leipää. Vain onnekkaimmat löytävät mitään, eläinsuojelijat ruokkivat tarhakoirien lisäksi vapaana eläviä laumoja, jotka samalla tottuvat ihmisiin. Sairaimpia on mahdollista viedä hoitoon ja arimmatkin nartut saadaan tainnutusnuolen etäisyydelle. Läheskään kaikkia koiria ei voida siirtää tarhoille, koiria elää aina suuret määrät luonnon armoilla, ilman ruokaa ja suojaa.

Sterilointi / kastrointi Romaniassa maksaa edullisimmillaan vain 25€. Lahjoittamalla yhden leikkauksen, estät jopa tuhansien koirien syntymisen epätoivon keskelle.