Lahjoita

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Onnentassut ry:lle 19.8.2020. Lupa on voimassa toistaiseksi. Lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Luvan numero: RA/2020/989.

Voit lahjoittaa valitsemasi summan lahjoitustilille. Kaikensuuruiset summat ovat arvokkaita avustustyössä. Otamme vastaan myös testamenttilahjoituksia eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi.

Lahjoitustili: FI76 5287 0920 0138 88

Viitteet lahjoitustilille:

Yleinen 1177
Lahjoitus Cristiana 12027
Lahjoitus Daniela 12014
Lahjoitus Magda 12001
Steriloinnit 1180
Ruokakeräys 1009
Kummimaksut Cristiana 1122
Kummimaksut Daniela 1148


Jos sinulla on hyväkuntoista myytävää kirpputorille tai nettihuutokauppoihimme, otamme mielellämme vastaan tavaralahjoituksia kuten esimerkiksi kodintarvikkeita, lahjatavaroita, harrastusvälineitä, lemmikkitarvikkeita sekä hyväkuntoisia vaatteita ja kenkiä. Meille voi myös toimittaa eläinten ruokalahjoituksia ja muuta tarhoille hyödyllistä toimitettavaa kuten esimerkiksi vitamiineja ja loishäätöjä. Ota yhteys sähköpostilla:onnentassutry@gmail.com

Tilaa ruokaa tai eläintarvikkeita Zooplussasta suoraan tarhalle. Kysy tarhan yhteystiedot tilausta varten sähköpostilla.

Tilaa olkia suoraan tarhalle koirankoppien lämmikkeeksi. Kysy tarhan yhteystiedot tilausta varten sähköpostilla.

Eläinsuojelijat Romaniassa kohtaavat jatkuvasti hylättyjä koira- ja kissapentueita. Mahdollisuuksien mukaan pennut otetaan turvaan mutta ensivaiheessa on kriittistä saada eläimille loishäädöt ja rokotteet, jotka suojaavat niitä pentuiän sairauksilta, kuten esimerkiksi parvolta ja penikkataudilta. Jo muutamalla kymmenellä eurolla pennulle saadaan turvallinen alku elämään.

Romanian ilmasto on kodittomille eläimille armoton. Talvella on pakkasta ja lunta, syksy on kylmä ja sateinen mutta vastaavasti kesät ovat polttavan kuumia.  Koirien terveys ja hyvinvointi on riippuvainen kuivasta ja suojaisesta paikasta.

Tarhoilla on jatkuva pula rakennustarpeista koirien suojiksi sekä viileillä säillä oljista, joilla kopit saadaan lämpimiksi. Jos haluat auttaa, jo muutama eurokin on tärkeä lahjoitus.

Tarhoilla on jatkuva pula laadukkaasta ruusta. Koiran kuukauden ruoka maksaa 20-40 €, koiran koosta ja erityistarpeista riippuen.

Eläinsuojelijat ruokkivat tarhakoirien lisäksi vapaana eläviä laumoja, jotta ne saadaan totutettua ihmisiin. Näin niitä voidaan lähestyä ja tarvittaessa sairaimpia koiria on mahdollista viedä lääkäriin ja narttukoirat voidaan ottaa steriloitavaksi.

Sterilointi / kastrointi Romaniassa maksaa edullisimmillaan vain 25€. Lahjoittamalla yhden leikkauksen, estät jopa tuhansien koirien syntymisen epätoivon keskelle.