MOSMO

Elokuussa 2019.

Täällä on vaikea saada kuvia ilman muita kissoja, aina joku haluaa olla mukana. Ihmekös tuo, olen niin mukava kaveri. Mutta siis minä musta Mosmo olen se jolle pitäisi tarjota sitä kotia. Vaikka ihan hyvä tyyppi tuo valkoinenkin on.

Noin viisivuotias kolli.

Voisiko tällä tarinalla olla onnellinen loppu?

Mosmo löydettiin kadulta leuka murtuneena ja suu tulehtuneena.Paikallinen eläinsuojelija Daniela Stoica pelasti Mosmon omaan kissahoitolaansa Bukarestissa ja hoiti tämän ihanan kollin kuntoon. Mosmo on kastroitu. Se on toipunut koettelemuksistaan hyvin ja pystyy syömään normaalisti, sekä raksuja että märkäruokaa.

Kissahoitolan melskeissä Mosmo pärjää luonteensa ansiosta hyvin, se ei haasta riitaa kenenkään kanssa, vaan etsii itselleen rauhallisen nurkan josta tarkkailee menoa. Ihmisen seura ja läheisyys ovat Mosmolle jopa ruokaa tärkeämpiä. Vaikka ruokakuppi olisi juuri täytetty, pyytää Mosmo vienosti maukaisemalla rapsutuksia ennen kuin ryhtyy syömään.

Mosmon iästä ei ole tarkkaa tietoa. Se on selvästi aikuinen kissa, mutta ei vaikuta vanhukselta. Se on siis todennäköisesti parhassa keski-iässä. Mosmo pärjäisi ainoana kissana tai rennon kissakaverin seurassa. Se arvostaisi suuresti ihmisseuraa, rapsutuksia ja mukavia yhteisiä hetkiä.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-kissaan perheenjäsenenäsi koko sen loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Mosmosta, voit täyttää adoptiohakemuksen.