Toivo

Uros 1v (Kastroidaan ennen Suomeen tuloa)

Toivo pelastettiin pensaan juurelta kotihoitoon Romaniassa aivan äskettäin.Kun lemmikkieläimistä halutaan Romaniassa eroon, ne usein kuljetetaan kauas kodista ja jätetään oman onnensa nojaan. Uudessa tuntemattomassa ympäristössä eläimet etsivät suojaa mistä pystyvät – näin Toivokin todennäköisesti päätyi pensaan alle.

Toivo on ihmisrakas ja osaa käyttää kissavessaa. Kaiken uuden edessä Toivoa on väsyttänyt aika paljon ja se onkin ottanut monet päivänokoset.  Tästä johtuen sillä on monessa kuvassa silmät kiinni. Toivolla on hoitopaikassa kissa- ja koirakavereita ja se tulee niiden kanssa hyvin toimeen. Se voisi siis sopia kotiin jossa on koiria ja/tai kissoja.

Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista kissan positiiviseen kohteluun kaikissa tilanteissa.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-kissaan perheenjäsenenäsi sen loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Toivosta, täytä adoptiohakemus sivuillamme: https://www.onnentassutry.fi/adoptio/adoptiohakemus/