Aava

Narttu, s. arviolta heinäkuussa 2019

Aava löydettiin supermarketin edustalta, jonne se hylätty vain muutaman kuukauden iässä. Simona sai viestin, että kaunis pentu kyyhöttää kaupan edessä hämillään jolloin Simona ei aikaillut vaan haki tytön koirasuojalleen.

Aava on ystävällinen tyttö. Se viihtyy hyvin koirasuojan muiden pentujen kanssa ja leikkii iloisesti koiraseurassa. Aava pitää ihmisistä, joita se tulee luottavaisesti tervehtimään. Aava on kilttiluonteinen koira, joka vaikuttaa tasapainoiselta.

Aavalla on puolen vuoden iässä painoa noin 7-8 kiloa eikä se oletettavasti enää kasva paljoa. Aavan säkäkorkeus on tällä hetkellä 36 cm ja vartalon pituus 40 cm.
Se jää aikuisena noin 10-kiloiseksi. Aava steriloidaan ennen Suomeen tuloa.

Aava on tottunut viettämään päivänsä koiralaumassa ja sille etsitään ensisijaisesti kotia, jossa sillä on koirasisaruksia. Koska Aava on vielä pentu, se varmasti oppii kotikoiran tavoille mutta adoptoijan tulee varautua siihen, että uuden opettelu vaatii kärsivällisyyttä. Sisäsiisteys, hihnakävely yms. tulevat olemaan Aavalle aivan uutta.

Aava on nuori koira, joka kaipaa aktiviteetteja ja liikunnallista kotia.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Aavasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.