Adele

Narttu (steriloitu), s. arviolta syyskuussa 2019

Adelen elämän alkutaival on ollut epäonninen. Adele hylättiin pienenä pentuna Bukarestin kaduille eikä nuori pelokas tyttö kauaa pärjännyt, kun joutui auton töytäisemäksi. Daniela löysi helmikuussa Adelen kadun varrelta loukkaantuneena eikä se löydettäessä pystynyt kivuiltaan liikkumaan. Adelen takajalka oli vaurioitunut ja se tarvitsi leikkaushoitoa.

Nyt kuukausia leikkauksen jälkeen Adele-tyttö on täysin toipunut koettelemuksistaan. Hyvin nuoren ikänsä ansiosta toipuminen on ollut nopeaa ja nyt tätä tyttöä ei pidättele mikään. Adele on täynnä energiaa ja sen paikka ei ole ahtaalla koirasuojalla. Adele on aktiivinen ja iloinen koira, joka haluaisi nuuskutella metsän tuoksuja ja juosta vapaana luonnossa.

Adele on vielä pentumainen, alle vuoden ikäinen iloinen tyttö. Se on varsinainen ilopilleri eikä siitä meinaa saada valokuvaa, kun vauhtia riittää. Kuitenkin hetken leikittyään se malttaa rauhoittua rapsuteltavaksi. Adele on ihmisille ja muille koirille ystävällinen. Adele olisi varmasti onnellisimmillaan kodissa, jossa sille annetaan mahdollisuus liikkua ja tarjotaan runsaasti aktiviteetteja.

Adele on sirorakenteinen, keskikokoinen koira. Se painaa noin 15 kiloa ja säkäkorkeus on noin 50 cm. Adele ei kasva enää mutta saa varmasti hyvässä hoidossa vielä hieman lisää lihaksia.

Adelen tulevalta kodilta odotetaan ymmärrystä, että entiselle katukoiralle monet kotikoiran elämään kuuluvat asiat ovat uusia. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Adelelle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa. Adelen tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli kiinnostuit Adelesta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.