Alex

Alex
Uros, kastroitu, noin 1-vuotias
Romanialainen eläinsuojelija löysi Alexin kadulta. Alex vaikutti rotukoiralta ja siltä löytyikin rekisteröity mikrosiru, mutta yrityksistä huolimatta sen omistajaa ei ole tavoitettu. Ehkäpä omistaja hylkäsi Alexin, koska se ei ollut riittävän hyvä metsästyskoira tai jostakin muusta syystä, jota emme saa tietää. Alex oli Romaniassa rekisteröity beagleksi ja eläinlääkärin arvion mukaan Alex saattaa hyvinkin olla puhdasrotuinen beagle.
Alex on ystävällinen ja ihmisrakas poika, ja hyvin leikkisä. Se on valloittava persoona, jolla riittää energiaa. Koirasuojalla sillä ei ole mitään ongelmia niin ihmisten kuin muiden koirien kanssa.
Alex on keskikokoinen ja painaa nyt noin 12 kiloa.
Alexilla todennäköisesti on metsästysviettiä. Se on aktiivinen koira, joka vaatii paljon liikuntaa ja aktiviteettia. Rotutyypillisesti beaglet ovat älykkäitä ja lempeitä. Ne ovat myös itsenäisiä ja jopa itsepäisiä ja vaativat johdonmukaista koulutusta. Haukkuherkkyyttä niillä yleensä esiintyy. Alexille etsitäänkin koirakokenutta kotia, jossa on tarjolla runsaasti liikuntaa ja aktivointia. Alex varmasti nauttisi, jos kodissa on koirakaveri.
Vaikka Alex vaikuttaa valmiilta siirtymään oman kotiin, adoptoijan tulee varautua antamaan Alexille aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Alexista, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituna.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.