Angi

Narttu (steriloitu), n. 2-vuotias

Angi on syntynyt joulukuussa 2017. Magdalle tuttu nainen löysi Angin pienenä pentuna hylättynä ja otti Angin turvaan luokseen. Kesällä nainen otti yhteyttä Magdaan ja kertoi, että miehensä on sairastunut ja itselläänkin on jo paljon ikää eikä pysty enää huolehtimaan koiristaan. Naisella on 18 koiraa, jotka kaikki ovat ystävällisiä ja hyvin hoidettuja mutta nyt on tullut aika luopua niistä. Magda on luvannut etsiä koirille uusia koteja, koska muuten ne uhkaavat joutua pahamaineiselle julkiselle koirasuojalle.

Angi on noin 2-vuotias pienikokoinen tyttö. Angi on hyväntuulinen ja touhukas ja se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Ihmisiäkin Angi tervehtii ystävällisesti. Angi pitää rapsutuksista mutta varsinainen sylikoira se ei ole. Syli tosin taitaa olla sille hieman vieras paikka ja ajan myötä se saattaa oppia nauttimaan siitäkin. Angi sopisi hyvin perheeseen, jossa on koirakavereita opettamassa mallia kotikoiran tavoista.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Angista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.