Annie

Annie
Narttu (steriloitu), noin 3,5-vuotias
Annie löydettiin marraskuussa, kun se oli synnyttänyt viisi poikapentua Bukarestin kadulle. Eläinsuojelija haki Annien ja pennut pian turvaan omalle koirasuojalleen, jossa tämä hellyttävä koiraperhe sai varttua kunnes pojat tulivat luovutusikään. Annie pentuineen matkasi Suomeen 5.5.2022 – pennut omiin koteihinsa ja Annie kotihoitoon Vantaalle. Annien kotihoitokuulumisia voi seurata täältä: https://www.facebook.com/kotihoitolaiset/
Annie on sielukas ja herkkä tyttö. Kotihoitoon saapuessaan sitä selkeästi jännitti – olihan se juuri saapunut vieraaseen paikkaan ja omat pennutkin oli puolen vuoden yhdessäolon jälkeen poissa. Mutta nopeasti Annie alkoi hakea läheisyyttä ystävällisestä ihmisestä, joka tuntui turvalliselta. Koirasuojalla ollessaankin se hakeutui eläinsuojelijan huomaan ja välillä kutsui tätä myös kanssaan leikkiin.
Annie tulee varmasti kiintymään omaan ihmiseensä nopeasti. Sille sopisi koti, jossa on paljon yhdessäoloa ja Annie saa osallistua arjen touhuihin oman perheensä kanssa. Annie nauttii ulkoilusta ja hihnakävelyt sujuvat hyvin. Muihin koiriin Annie on koirasuojalla suhtautunut ystävällisesti ja sen tulevassa kodissa voikin olla yksi tai useampi sopuisa koirakaveri. Ihmisen läheisyys on kuitenkin Annielle tärkeintä ja siitä syystä se voisi olla onnellinen perheen ainoanakin koirana.
Annie on noin 3,5 -vuotias ja se on sirorakenteinen keskikokoinen tyttö. Annien säkäkorkeus on 45 cm ja paino noin 14 kiloa.
Vaikka Annie on jo valmis siirtymään omaan kotiin, moni asia voi olla sille vielä uutta ja jännittävää. Annielle tuleekin antaa aikaa tutustua uuteen kotiinsa ja perheenjäseniin omaan tahtiinsa. Annien uuden kodin tulisi olla rauhallisessa ympäristössä ja arjen sujua tasaisesti.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Anniesta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituna.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.