Arco

Arco
Uros, kastroitu, n. 2-vuotias
Arcolla oli oma koti Romaniassa, kunnes omistaja muutti Iso-Britanniaan ja hylkäsi pojan koirasuojalle. Arco on kokemastaan huolimatta elämäniloinen poika mutta se on luonnollisesti hämillään tarhaoloissa ja kaipaa omaa perhettä ja ihmisten läheisyyttä. Arco olisi täysin valmis matkaamaan omaan loppuelämän kotiinsa ja viettämään kotikoiran elämää.
Arco on ystävällinen ja energinen poika. Se nauttii leikeistä muiden koirien kanssa ja tarhaoloissa se onkin tullut hyvin toimeen toisten koirien kanssa. Arco myös nauttii kovasti, kun tarhanomistajan lapset leikkivät kanssaan.
Arco on pienehkö sirorakenteinen koira, jonka säkäkorkeus noin 40 cm ja painoa on noin 10 kiloa.
Arcolle etsitään kotia, jossa se saa liikuntaa ja aktivointia ja pääsee osaksi perheen touhuihin. Arcon kodissa voisi olla yksi tai useampi koirakaveri leikkiseurana.
Koska Arcon elämässä on ollut paljon muutoksia, uuden kodin tulee varautua aloittamaan kaikki kotikoiran elämään kuuluvat taidot alusta. Tulevan kodin pitää varata kärsivällisyyttä uuden opettamiseen. Sisäsiisteys, hihnakävely ja muut taidot saattavat vaatia opettelua. Adoptoijan tulee sitoutua Arcon kasvattamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin ja ymmärtää, että monet uudet asiat etenkin kotiutumisen alkuvaiheissa voivat olla jännittäviä.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Arcosta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Traces rekisterinumero: 2308/0521/2018.
Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituina/kastroituina.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.