Aurora

Narttu (syntynyt elokuussa 2019)

Simona pelasti kesällä ystävällisen narttukoiran tienposkesta koirasuojalleen. Narttu olikin tiineenä ja pian Simonan suojissa oli emo kahden tyttö- ja kahden poikapennun kanssa.

Pennut ovat nyt kasvaneet kahden kuukauden ikään. Ne ovat terveitä ja reippaita palleroita ja niiden päivät kuluvat pennuille tyypilliseen tapaan leikkien ja nukkuen.

Aurora painaa kahdeksan viikon ikäisenä noin 2 kiloa. Aurora jää aikuisena oletettavasti pieneksi / pieneksi keskikokoiseksi, kuten emonsa. Koska pentujen isä ei tiedossa, tarkkaa kokoa aikuisena voi vain arvuutella.

Aurora on syntymästään asti tottunut ihmisiin ja se onkin ihmisille ystävällinen. Aurora voisi olla onnellisimmillaan kodissa, jossa sillä on yksi tai useampi koiratoveri, koska se saa tukea ja turvaa laumastaan.

Auroran tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Monen asian opettelu tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa mutta Aurorasta saa mitä rakkaimman perheenjäsenen.

Aurora on valmis matkustamaan Suomeen vasta, kun kaikki tarvittavat rokotukset ovat kunnossa, joulu-tammikuussa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Aurorasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.