Ava

Ava
Narttu (steriloitu), arviolta 4-vuotias
Ava-tyttöä kohtasi epäonni, kun sen omistaja menehtyi. Ava pääsi pelastuksekseen romanialaisen eläinsuojelijan tarhalle etsimään uutta kotia.
Ava on ystävällinen ja lempeä tyttö. Se on noin 4-vuotias. Se nauttii oman ihmisensä seurasta ja viihtyy, kun saa olla lähellä. Ava on herkkä ja rauhaa rakastava persoona. Koska Ava on tottunut elämään kotikoirana, se osaa kävellä hienosti hihnassa ja on sisäsiisti.
Ava suhtautuu ihmisiin tuttavallisesti ja tarhalla se tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Se ei tarhaoloissa aiheuta minkäänlaista hämminkiä vaan on hyvin sopuisa tyttö. Se on utelias ja kiinnostunut seuraamaan, mitä ympärillä tapahtuu.
Ava on pienehkö koira, joka painaa noin 10-kiloa ja sen säkäkorkeus on noin 40 cm.
Avalle etsitään rauhallista kotia, jossa se saa aikaa ja rakkautta omilta ihmisiltään. Ihan pienten lasten tohinat voi olla Avalle stressaavaa mutta hieman vanhempien, koiriin tottuneiden lasten kanssa se varmasti tulee toimeen. Ava voi olla perheen ainoa koira mutta se luultavasti sopeutuu hyvin myös kotiin, jossa sillä on ystävällisiä eläintovereita seuranaan.
Adoptoijan tulee huomioida, että Avan elämässä on viime aikoina tapahtunut isoja muutoksia. Alkuun Ava saattaa olla stressaantunut ja sen käytös voi poiketa aiemmasta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Avalle aikaa totutella uuteen kotiinsa omassa tahdissaan.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Avasta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituna.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.