Avi

Avi
Narttu (steriloitu) arviolta 4-vuotias
Avi-tyttö pelastettiin kadulta koiratarhan suojiin. Tytön taustasta ei tiedetä mitään mutta oletettavasti sillä on ollut joskus oma koti. Koirasuojalla Avi jakaa yhteisen aitauksen nuoren Loky-pojan kanssa.
Avi on arviolta noin 4-vuotias. Avi on pienikokoinen ja sen säkäkorkeus on noin 40 cm ja painoa tytöllä on noin 8 kiloa.
Avilla on rauhallinen ja ystävällinen luonne. Avi on hyvin lempeä ja se rakastaa erityisesti kissoja ja lapsia. Toiset koiratkin Avi hyväksyy hienosti.
Aville etsitään kotia, jossa tyttö saa paljon läheisyyttä ja rakkautta. Ihan pelkäksi sohvaperunaksi Avista ei ole vaan tyttö tarvitsee myös virikkeitä ja se nauttii ulkona liikkumisesta.
Adoptoijan tulee huomioida, että tarhaelämän jälkeen monet asiat adoptiokodissa voivat olla Aville uusia. Vieraat ihmiset, autot, monet äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Aville aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista nuoren koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Avista, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituna.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.