Barney

Barney
Uros, kastroitu, n. 4-vuotias
Barney oli hylätty romanialaiselle linja-autovarikolle. Kuljettajat huolehtivat pojasta siihen asti, kunnes eläinsuojelija Cera haki sen turvaan koirasuojalleen.
Barney on lempeä, ystävällinen ja älykäs koira. Se on aktiivinen mutta perusluonteeltaan rauhallinen. Se suhtautuu ihmisiin ystävällisesti eikä se vierasta lapsia. Barney on hyväntuulinen ja hyväksyy toiset koirat kuin kissatkin.
Barney on pienikokoinen koira, jonka säkäkorkeus noin 37 cm ja painoa on noin 10 kiloa.
Barneylle etsitään kotia, jossa se saa ihmisen läheisyyttä ja koiralle sopivaa aktivointia. Barneysta saa varmasti mitä parhaimman ystävän perheen ainoana lemmikkinä mutta se varmasti myös nauttii, jos kodissa on toisia lemmikkejä leikkiseurana.
Koska Barneyn elämässä on ollut paljon muutoksia, uuden kodin tulee varautua aloittamaan kaikki kotikoiran elämään kuuluvien taitojen opettelu alusta. Sisäsiisteys, hihnakävely ja muut taidot saattavat vaatia opettelua. Adoptoijan tulee sitoutua Barneyn kasvattamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin ja ymmärtää, että monet uudet asiat etenkin kotiutumisen alkuvaiheissa voivat olla jännittäviä.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Barneysta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Traces rekisterinumero: 2308/0521/2018.
Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituina/kastroituina.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.