Betty

Narttu (steriloitu), n. 1-2 -vuotias
Daniela ajeli maaseudulla ja löysi matkallaan tien varteen hylätyn pikkukoiran. Tämä on Romaniassa surullisen tavanomainen käytäntö silloin, kun koirasta halutaan luopua: ajetaan riittävän kauas ja jätetään koira tienposkeen, josta se ei enää löydä kotiin. Betty oli helpottunut, kun pääsi ystävällisen ihmisen syliin ja pois turvattoman tien varrelta.
Bettylla on ikää noin 1-2 vuotta. Se on pieni koira, joka painaa noin viisi kiloa ja sen säkäkorkeus on noin 35 cm.
Betty on iloinen ja ihmisrakas tyttö. Se tulee rohkeasti luokse ja pyytää rapsutuksia. Betty vaikuttaa ystävälliseltä lajitovereitaan kohtaan eikä tarhaoloissa pyri dominoimaan. Bettyn tarhakaverina on toinen nuori narttukoira ja niiden yhteiselo sujuu mainiosti. Ne hakevat toisistaan turvaa ja nukkuvat kiinni toisissaan. Bettyn tulevassa kodissa voisikin hyvin olla koirakavereita.
Betty on vielä nuori ja se tarvitsee kodin, jossa on tarjolla riittävästi liikuntaa, virikkeitä ja mielekästä touhua. Vaikka Betty on pienikokoinen, siitä ei ole pelkäksi sylikoiraksi ja sille etsitäänkin aktiivista kotia.
Bettyn tulevalta kodilta vaaditaan myös ymmärrystä, että entiselle katukoiralle jotkut kotikoiran elämään kuuluvat asiat saattavat olla uusia. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Bettylle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa. Bettyn tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli kiinnostuit Bettysta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.