Blacky

Narttu (steriloitu), n. 7-8 vuotias

Blackylla oli aikanaan oma koti. Kun perhe jätti vuokrat maksamatta ja muutti eräänä päivänä hätäisesti pois, Blackylla ei ollut enää sijaa uudessa kodissa. Se jätettiin yksin vanhaan osoitteeseen odottamaan ihmisiään, jotka eivät koskaan palanneet.

Blacky on nyt asunut monta vuotta romanialaisella koirasuojalla. Se on yksi tarhan helpoimmista ja pidetyimmistä asukeista. Se on ystävällinen ihmisille ja koirien keskuudessa se ei aiheuta hämminkiä vaan tulee hyvin toimeen tarhan muiden asukeiden kanssa.

Blackylla on ikää noin 7-8 vuotta. Se ei ole enää nuori tyttö ja sille soisi jo oman kodin, jossa se saisi vielä viettää parhaat vuotensa rakastettuna perheenjäsenenä. Blacky on matalarakenteinen (säkäkorkeus n. 30 cm) ja painaa noin 10 kiloa. Blacky on kokoonsa nähden tukevassa kunnossa ja tarvitsee oikeanlaisen ruokavalion ja säännöllistä liikuntaa, jotta saavuttaa normaalipainonsa.

Blacky voisi sopia ainoaksi koiraksi, perheen silmäteräksi, mutta sopuisan luonteensa vuoksi se sopii myös toisen koiran kaveriksi.

Blackyn tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista tytön kotiuttamiseen ja ymmärrystä tarhakoiran sielunmaailmaan. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua tarhaolosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Blackysta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.