Bruno

Bruno
Uros, kastroitu, arviolta 3 – 4 vuotias
Cristianan mies Sile löysi eräänä päivänä Brunon tien varrelta hylättynä. Bruno oli tuolloin vielä pentu. Siitä lähtien Bruno on ollut tarhan vakioasukas.
Bruno on energinen poika, joka juoksee ja touhuaa tarhalla muiden koirien kanssa. Se tarkkailee, kiipeilee ja painii koiraseurassa. Bruno on säpäkkä tarhavahti, joka mielellään ilmoittaa haukkumalla, jos vieraita on tulossa.
Ihmisiä Bruno rakastaa. Se on läheisyydenkipeä ja nauttii saamastaan huomiosta ja hellittelyistä.
Brunolle etsitään aktiivista kotia, jossa Brunolle tarjotaan sopivasti liikuntaa ja virikkeitä. Bruno voisi olla joko ainoana koirana tai sopuisan narttukoiran kaverina. Brunolle paras koti olisi sellainen, jossa on oma piha-alue.
Bruno on pienehkö koira, jonka selän pituus on noin 54 cm ja säkäkorkeus 32 cm. Bruno painaa tällä hetkellä reilu 10 kiloa ja on hieman ylipainoinen.
Koska kotikoiran elämään kuuluvat taidot ovat Brunolle uusia, tulevan kodin pitää varata kärsivällisyyttä nuoren koiran opettamiseen. Sisäsiisteys, hihnakävely ja muut taidot tulee opetella alusta pitäen. Bruno on vielä nuori ja se varmasti oppii paljon uutta mutta pojalle tulee antaa aikaa edetä omaan tahtiinsa esim. uusiin ihmisiin tutustumisessa. Adoptoijan tulee sitoutua Brunon kasvattamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin ja ymmärtää, että monet uudet asiat etenkin kotiutumisen alkuvaiheissa voivat olla jännittäviä.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Brunosta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Traces rekisterinumero: 2308/0521/2018.
Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituina/kastroituina.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.