Caro

Caro
Narttu (steriloitu), arviolta 2-vuotias
Eläinsuojelija kuuli romanialaisen vesilaitoksen pihalla asustavasta koirasta ja haki sen koirasuojalleen turvaan. Ehkäpä Carolla on ollut oma koti aiemmin, niin tottuneesti se toimii ihmisten kanssa. Miksi se on hylätty ja joutunut elämään kaduilla ja tehdaspihoilla, sitä emme tiedä.
Caro on ihmisrakas ja hyväntuulinen koira. Se on ystävällinen, niin aikuisille kuin lapsille, ja tulee mielellään paijattavaksi. Caro on nuori ja kovin leikkisä, sen mielipuuhaa onkin touhuta muiden koirien kanssa. Caro hyväksyy kaikenlaiset koirat ja kissoillekin se on ystävällinen.
Caro on pienikokoinen ja painaa noin 9 kiloa.
Carolle etsitään ensisijaisesti kotia, jossa sillä olisi koirakaveri leikkiseuranaan. Caro on nuori koira, joka tarvitsee aktiivisen ja liikunnallisen perheen.
Adoptoijan tulee huomioida, että kulkukoiraelämän ja useiden Caron elämässä tapahtuneiden muutosten jälkeen, monet asiat adoptiokodissa voivat olla sille jännittäviä. Vieraat ihmiset, autot, monet äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Carolle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Carosta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituna.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.