Choco

Narttu (syntynyt arviolta toukokuussa 2019)

Viime heinäkuussa Simona näki vilkasliikenteisen tien varrella pennun, joka oli hämillään ja ilmeisesti juuri sinne hylätty. Simona otti tytön matkaansa ja huomasi tytön olevan kovin nälkäinen ja turkin vilisevän kirppuja. Kovin hyviä eväitä elämään ei tälle pikkuiselle oltu annettu mutta nyt se on saanut varttua turvassa Simonan hoivassa. Koirasuoja ei kuitenkaan ole pentukoiran paikka ja nyt Chocon olisi aika päästä omaan kotiin.

Choco on iloinen ja ystävällinen pentu. Se tulee toimeen toisten koirien kanssa ja se on myös ystävällinen Simonan kissoille. Chocolla on noin viiden kuukauden ikäisenä painoa 8 kiloa ja se jää aikuisena pienehköksi / pieneksi keskikokoiseksi koiraksi.

Chocolle etsitään kotia, joka on sitoutunut pentukoiran kasvattamiseen positiivisella ja pitkäjänteisellä otteella. Chocon kotiutumisessa olisi varmasti tukena ystävällinen koirakaveri.

Monen asian opettelu, kuten hihnakäyttäytyminen ja sisäsiisteys, tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa mutta Chocosta saa varmasti aivan ihanan perheenjäsenen.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Chocosta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.