Chocolate

Narttu (steriloitu), n. 2-vuotias

Chocolate löytyi tehdasalueen pihalta, jonne  sen omistaja oli sen kylmästi käynyt hylkäämässä. Daniela huomasi heti, että tämä nuori tyttökoira on ystävällinen eikä sen paikka ole turvattomalla tehdaspihalla. Chocolate pääsi turvaan Danielan koirasuojalle, jossa se oli hieman hämillään. Se ei pitänyt itsestään meteliä vaan katseli rauhallisena muiden koirien touhuja oman aitauksensa suojista. Vieraileviin ihmisiin se suhtautui ensin hieman ujostellen mutta aina ystävällisesti ja silittelyt se otti kiitollisena vastaan.

Chocolate saapui Suomeen kotihoitoon 22.11. ja kotiympäristössä tämä tyttö on aivan mahtava pakkaus täynnä hyvää mieltä ja positiivisuutta. Chocolate luottaa ja kiintyy nopeasti omiin ihmisiInsä. Se hakeutuu sohvalla kainaloon ja rapsutettavaksi. Pesut ja harjaukset se antaa suorittaa esimerkillisesti. Ruuan tyttö syö nätisti eikä rähistele perheen muille eläimille. Chocolate on ensimmäiset päivät ollut täysin sisäsiisti ilman vahinkoja.

Chocolate nauttii muiden koirien seurasta ja nuoren koiran tavoin se iloisesti leikkii ja temmeltää koiralaumassa. Perheen kissoille se on ystävällinen eikä jahtaa niitä.

Chocolate on keskikokoinen, jolla on painoa n. 17 kiloa ja säkäkorkeutta n. 50 cm.

Chocolatelle etsitään nyt aktiivista kotia, jossa se saa liikuntaa ja virikkeitä. Chocolate nauttii muiden koirien seurasta ja se sopisi hyvin perheeseen, jossa sillä on lajikumppaneita leikkiseurana.

Chocolate on kotihoidossa Kuopiossa, jonne sitä pääsee sovitusti tapaamaan.

Mikäli kiinnostuit Chocolatesta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.