Cora

Narttu, s. arviolta joulukuussa 2019

Cora hylättiin kassissa, noin kuuden viikon ikäisenä romanialaisen eläinsuojelijan portille. Sen ensimmäisistä elinviikoista, emosta tai sisaruksista ei ole mitään tietoa. Coran onni oli päätyä juuri ystävällisen Simonan suojiin, koska parempaa hoivaa tämä pikkuinen ei olisi voinut saada.

Coralla on nyt ikää reilut kolme kuukautta. Se on reipas ja iloinen tyttöpentu, joka hurmaa persoonallisuudellaan. Cora painaa tällä hetkellä noin neljä kiloa. Se on sirorakenteinen, kaunissäärinen tyttö. Coran kokoa aikuisena voi tässä vaiheessa vain arvuutella mutta se jää arviolta pieneksi / pieneksi keskikokoiseksi, noin 10-kiloiseksi.

Coran kaverina koirasuojalla on samanikäinen Kaapo-pentu ja tällä kaksikolla riittää pentumaista energiaa peuhata ja leikkiä. Koska Cora on tottunut elämään lajikumppaniensa kanssa, sille etsitään ensisijaisesti kotia, jossa sillä on yksi tai useampi koirasisarus.

Cora vaikuttaa luottavaiselta ja uteliaalta tytöltä. Se on ihmisille ystävällinen ja pitää hellyydenosoituksista. Koska Cora on viettänyt elämänsä alkutaipaleen hyvin suojattua elämää pienellä koirasuojalla, monet asiat tulevat olemaan sille uusia. Vieraat ihmiset, äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Coralle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Cora on energinen pentu, joka tarvitsee kodin jossa se saa riittävästi virikkeitä ja liikuntaa. Coran tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Corasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.