Dede

Dede
Narttu (steriloitu), arviolta 1,5 vuotias
Dede tyttö löytyi metsästä, jonne se oli hylätty samoilemaan. Se on yksi tapa Romaniassa luopua omasta lemmikistään – viedä se kauas metsään, josta se ei löydä kotiinsa. Onneksi ystävällinen ihminen löysi Deden ja pyysi eläinsuojelijaa ottamaan sen koirasuojalleen turvaan.
Dede on iloinen ja leikkisä tyttö. Se pitää kovasti muista koirista ja haastaa niitä kanssaan leikkiin. Se on ystävällinen ihmisille ja pitää erityisesti lapsista. Dede on myös tottunut kissoihin.
Dede on pienikokoinen ja painaa noin 5 kiloa.
Dedelle etsitään kotia, jossa sillä riittää touhua ja leikkikavereita. Dede on nokkela ja osallistuu mielellään kaikkeen tekemiseen perheen mukana. Dede on nuori koira, joka tarvitsee aktivointia ja liikuntaa arjessaan.
Adoptoijan tulee huomioida, että useiden Deden elämässä tapahtuneiden muutosten jälkeen, monet asiat adoptiokodissa voivat olla sille jännittäviä. Vieraat ihmiset, autot, monet äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Dedelle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Dedesta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituna.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.