Eelis

Uros, kastroitu, s. arviolta 09/20 (6 kk maaliskuussa 2021)
Eelis löytyi kadulta yksinään harhailemasta muutaman kuukauden ikäisenä, kun eläinsuojelijaystävämme sattuivat paikalle. Eelis on nyt asustanut muutaman kuukauden Cristianan tarhalla, jossa poika viihtyy koiraseurassa ja erityisesti palloleikit ovat sen mielipuuhaa.
Eelis on iloinen pentukoira, jolla on ikää noin 6 kuukautta. Se on pienikokoinen ja painaa noin 7 kiloa. Eelis saattaa vielä hieman kasvaa mutta se tulee jäämään matalarakenteiseksi.
Eelis on leikkisä pentu ja se viihtyisi parhaiten kodissa, jossa sillä on lajiseuraa. Se on ystävällinen ja nauttii ihmisen läheisyydestä.
Koska kotikoiran elämään kuuluvat taidot ovat Eelikselle uusia, tulevan kodin pitää varata kärsivällisyyttä pentukoiran opettamiseen. Sisäsiisteys, hihnakävely ja muut taidot tulee opetella alusta pitäen. Eelis on vielä nuori ja se varmasti oppii paljon uutta mutta pojalle tulee antaa aikaa edetä omaan tahtiinsa. Adoptoijan tulee sitoutua Eeliksen kasvattamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin ja ymmärtää, että monet uudet asiat etenkin kotiutumisen alkuvaiheissa voivat olla jännittäviä.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Eeliksestä, täytä adoptiohakemus sivuillamme.