Elviira

Narttu (steriloitu), n. 1,5-vuotias

Minä olen Elviira ja etsin omaa kotia tositarkoituksella. Olen nyt asustanut viikon täällä Kuopiossa (6.3.2020). Täällä on hirmukiva palvelusväki ja paljon nelijalkaisia kavereita. Tuo 65-kiloinen Dori hiukan jännittää tällaista 6-kiloista tyttöä mutta muita uskallan kyllä haastaa leikkiin. Ja sitten on tällaisia ihania leluja, joita en ole Romanian koiratarhalla ennen nähnytkään.
Hoitoäiti kertoo, että olen ihana ja kiltti tyttö. Se kovasti kehuu minua, koska viikon aikana olen oppinut pissaamaan ulos ja ihmettelee, kun en koskaan hauku. Kyllä minä kovasti tykkään olla tällainen kotikoira. Hoitoäiti kertoo, että tämä ei ole minun ikioma kotini mutta sitten kun se löytyy, niin minusta tulee maailman onnellisin tyttö. Missäköhän se oma koti mahtaa olla? En enää malttaisi odotella ❤️ t. Elviira

Pieni Elviira-tyttö matkasi Romaniasta Suomeen 18.2. Elviiralla oli oma koti odottamassa mutta adoptio peruuntui ja Elviiralle etsitään nyt uudelleen loppuelämän kotia. Elviira on parhaillaan kotihoidossa Kuopiossa.

Elviira on pienikokoinen, n. 6-kiloinen matalarakenteinen nuori tyttö. Elviira on ystävällinen ja kilttiluonteinen koira. Se alkuun hieman ujostelee itselleen vieraita ihmisiä mutta jo nopeasti hakeutuu rapsutettavaksi. Elviiran kotihoitopaikassa on useita koiria ja kissoja ja yhteiselo sujuu hienosti.

Elviiralle etsitään kotia, jossa sillä on yksi tai useampi koirakaveri tukenaan kotiutumisessa. Uudet asiat saattavat etenkin alussa olla tälle tytölle jännittäviä ja adoptoijan tulee antaa Elviiralle aikaa sopeutua uuteen elämäänsä sille sopivaan tahtiin. Uteliaisuutensa ansioista tyttö kyllä rohkaistuu nopeasti oppimaan uutta.

Elviira on vielä nuori koira ja se tarvitsee kodin, jossa on tarjolla riittävästi liikuntaa. Ihan pelkäksi sohvakainaloiseksi Elviirasta ei ole. Rauhallisen ensivaikutelman jälkeen paljastuu, että se on aktiivinen ja tarvitsee nuoren koiran tavoin virikkeitä ja mielekästä touhua.

Elviiralle ei soisi enää yhtään hylätyksi joutumisen kokemusta ja tulevalta kodilta odotetaankin ehdotonta sitoutumista tytön kotiuttamiseen ja ymmärrystä entisen tarhakoiran sielunmaailmaan. Elviira vasta opettelee kotikoiran elämää ja sisäsiisteys ei ole vielä täysin hallussa. Elviiralla saattaa ilmetä haukkuherkkyyttä, joten sitä ei luovuteta kerrostaloon.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Elviirasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.