Elvis

Uros (kastroitu), n. 1,5 vuotias

Elvis oli romanialainen pihakoira, jota ruokittiin sillä, mitä omistajalta sattui jäämään tähteeksi. Sen paikka oli ulkona, niin kesähelteillä kuin talven kylminä päivinä. Kun Elviksen vatsa kurni tyhjyyttään, se alkoi jahdata pihapiirin kanoja. Tämä oli omistajalle liikaa ja Elvis kytkettiin kettingin päähän. Sitten omistaja päätti, että Elvikselle ei ole enää sijaa pihalla, joka on ollut ainoa sen tuntema koti tähän asti. Onneksi eläinsuojelija-Magda kuuli tapauksesta ja haki pojan turvaan koiratarhalleen.

Elvis on ystävällinen ja iloinen poika. Se ei ujostele ihmisiä vaan on luonteeltaan sosiaalinen. Se on tottunut elämään saman pihapiirin koirien ja kissojen kanssa. Elvis on nuori ja aktiivinen poika, joka nauttii leikeistä koiraseurassa ja sille etsitäänkin kotia, jossa sillä on yksi tai useampi koiraystävä.

Elviksellä on puolentoista vuoden iässä painoa noin 6-7 kiloa. Elviksen säkäkorkeus on noin 25 cm.

Elvis on vielä nuori ja se varmasti oppii kotikoiran tavoille mutta adoptoijan tulee varautua siihen, että uuden opettelu vaatii kärsivällisyyttä. Sisäsiisteys, hihnakävely yms. tulevat olemaan Elvikselle aivan uutta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan pojalle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Elviksestä, täytä adoptiohakemus sivuillamme.