Fanny

Narttu (steriloitu), n. 1-vuotias

Fanny löytyi tehdasalueelta hylättynä kuten monet Danielan tarhan koirat. Koska Fanny vaikutti siltä, että sillä on aiemmin ollut koti, Daniela ei uskonut sen pärjäävän pitkään vahingoittumattomana ankean tehdaspihan olosuhteissa.

Fanny on ystävällinen ja reipas tyttö. Fanny on ihmisiä kohtaan kiltti ja nauttii rapsutuksista mutta se ei suin päin säntää vieraan ihmisen luokse kuten monet tarhan innokkaimmat koirat. Fanny ei pelkää ihmistä ja vaikkei se välttämättä heti itse pyri luokse, se antaa ihmisen ottaa syliin silitettäväksi eikä se sävähdä kosketusta.

Fannylle etsitään kotia, jossa sillä on yksi tai useampi koirakaveri, sillä Fanny on energinen ja leikkisä koira, joka tykkää peuhata koiralaumassa. Se tykkää juosta ja painia muiden tarhan koirien kanssa ja sillä riittää nuoren koiran tavoin virtaa.

Fannyn käytös on hetkittäin kuin pentukoiralla, koska se innostuessaan hakee ihmistä leikkisästi mukaan ottamalla hampaillaan kädestä kiinni. Se on kuin pentukoira, jolle tulee omassa kodissaan opettaa positiivisella vahvistamisella oikeat käytöstavat.

Fanny on aivan hurmaava, hyväluonteinen nuori tyttö, josta saa ihan kaverin lenkille ja harrastuksiin.

Fanny on jäntevä pienikokoinen koira, joka painaa noin 10 kiloa ja säkäkorkeutta sillä on noin 30 cm.

Mikäli kiinnostuit Fannysta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.