Fulga

Narttu (syntynyt arviolta kesäkuussa 2019)

Danielan koirasuojan lähistöllä on talo, jonka pihavahtina elelee pikkuinen steriloimaton narttukoira. Säännöllisin väliajoin narttu synnyttää koiranpentuja, koska Daniela ei ole yrityksistään huolimatta saanut koiraa steriloitavaksi. Daniela on jo aiemmin ottanut turvaan tämän emon pentuja, jotka ovat seikkailleet naapuruston kaduilla, ja nyt ne elävät onnellista kotikoiran elämää Suomessa.

Daniela ajoi muutama viikko sitten pihan ohi ja löysi kadulta yhden pihan pennuista nälkäisenä etsimässä ruokaa. Daniela otti tytön turvaan koirasuojalleen ja tyttö sai nimen Fulga.

Fulga on ystävällinen pienikokoinen tyttö, jolla on nyt ikää noin 3-4 kuukautta. Fulgan säkäkorkeus on n. 30 cm ja se painaa noin 4 kiloa. Fulga vielä hieman kasvaa mutta se luultavasti jää aikuisenakin pienikokoiseksi.

Fulga on muiden koirien seurassa leikkisä ja pentumaiseen tapaan se hakee muita tarhan pikkukoiria painiin mukaan.
Fulga pitää ihmisistä ja se hakeutuu mielellään syliin hellittäväksi.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Fulgasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.