Gael

5 kk, Syntynyt arviolta kesäkuussa 2021 (leikataan ennen Suomeen tuloa).

Ihana Gael hylättiin siskojensa Grace ja Gretan kanssa tien laitaan Romaniassa kesäkuussa 2021. Eläinsuojelijaystävämme pelasti pennut kadulta ja varmisti, että ne saavat kasvaa isoiksi hyvin ravittuina ja mukavassa eläinseurassa.Gael on rauhallinen ja siskojaan ujompi persoona. Se tulee mainiosti toimeen kissojen ja koirien kanssa, mutta vielä hieman arastelee ihmisiä, vaikka antaakin käsitellä itseään. Koska kissat asuvat eläinsuojalla samassa tilassa kaikenkokoisten koirien kanssa, on niillä oman rauhan varmistamiseksi turvapaikkana häkki.

Gaielille etsitään vakaata kotia, jossa sille on tarjolla kissaseuraa. Se tarvitsee aikaa ja rakkautta päästäkseen ujoudestaan omilla ehdoillaan. Nuoren ikänsä takia sillä on hyvät mahdollisuudet reipastua. Adoptiokodilla tulisi siis olla aiempaa kokemusta kissoista ja ymmärrystä niiden lajityypillisestä käytöksestä ja tarpeista.

Gaelilla on voimassaolevat rokotukset (rabies, kissarutto FPV ja kissaflunssat FVR, FCV) ja se on sisä- ja ulkoloishäädetty ja tautitestattu immuunikadon (FIV) ja leukemiaviruksen (FELV) varalta.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-kissaan perheenjäsenenäsi sen loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Gaelista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.