Grace ja Greta

Grace yllä ja Greta alla

Syntyneet arviolta kesäkuussa 2021 (leikataan ennen Suomeen tuloa).

Nämä ihanat hopeanharmaat tyttöpennut oli hylätty mustan veljensä kanssa tien laitaan Romaniassa kesäkuussa 2021. Eläinsuojelijaystävämme pelasti pennut kadulta ja varmisti, että ne saavat kasvaa isoiksi hyvin ravittuina ja mukavassa eläinseurassa. Tytöt ovat rauhallisia, hyvin ihmisystävällisiä ja tulevat mainiosti toimeen kissojen ja koirien kanssa. Koska kissat asuvat eläinsuojalla samassa tilassa kaikenkokoisten koirien kanssa, on niillä oman rauhan varmistamiseksi turvapaikkana häkki.

Tytöille etsitään kotia, jossa niille on tarjolla kissaseuraa. Ne voivat lähteä uuteen kotiin yksin tai yhdessä.

Adoptiokodilla tulisi olla aiempaa kokemusta kissoista ja ymmärrystä niiden lajityypillisestä käytöksestä ja tarpeista.

Molemmilla kissoilla on voimassaolevat rokotukset (rabies, kissarutto FPV ja kissaflunssat FVR, FCV) ja ne on sisä- ja ulkoloishäädetty ja tautitestattu immuunikadon (FIV) ja leukemiaviruksen (FELV) varalta.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-kissaan perheenjäsenenäsi sen loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Gracesta tai Gretasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.