Hemmi

Uros, s. arviolta maaliskuussa 2020

Hemmi ja sisaruksensa Hilda ja Helvi hylättiin tehdaspihalle pian syntymänsä jälkeen. Pennut olivat onnekkaita, sillä tämän tehdaspihan vartijat olivat koiraystävällisiä ja pitivät pennuista hyvää huolta. Surkeista lähtökohdistaan huolimatta ne ovat saaneet hyvää hoitoa ja niistä on kasvanut terveitä ja sosiaalisia pentuja. Nyt ne ovat turvassa Danielan koirasuojalla ja pian valmiita matkaamaan omiin koteihinsa.

Hemmi on nyt kasvanut noin neljän kuukauden ikään. Se on potra ja terve poika ja painaa tällä hetkellä noin seitsemän kiloa. Hemmin kokoa aikuisena voi tässä vaiheessa vain arvuutella mutta se jää arviolta keskikokoiseksi, noin 15-20 kiloiseksi.

Hemmi on ihmisille ystävällinen ja luottavainen poika. Tuttujen ihmisten seurassa se on rohkea ja iloinen. Koiraseurassa se on leikkisä ja nauttii, kun pääsee touhuamaan lajitovereidensa kanssa. Koska Hemmi on tottunut elämään koiralaumassa, sille etsitään ensisijaisesti kotia, jossa on yksi tai useampi koirasisarus.

Hemmi on viettänyt ensimmäiset elinkuukautensa suojattua elämää tehdaspihalla ja koirasuojalla, joten monet asiat tulevat olemaan sille uusia. Vieraat ihmiset, äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Hemmille aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Hemmi on pentu, joka tarvitsee kodin jossa se saa riittävästi virikkeitä ja liikuntaa. Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Hemmistä, täytä adoptiohakemus sivuillamme.