Hermanni

Hermanni
Uros, kastroitu, alle 2-vuotias
Hermanni on reipas nuorimies, jolle etsitään uutta perhettä kotihoidosta käsin. Hermannin tarina alkoi kesällä 2020 Romaniassa, jossa se syntyi pihakoiran ei-toivottuna pentuna. Hermanni saapui pentuna Suomeen loppuvuonna 2020 mutta tultuaan murrosikään, Hermannin tarpeet ja adoptiokodin voimavarat eivät enää vastanneet toisiaan. Hermanni on nyt kotihoidossa Janakkalassa.
Hermanni on touhukas ja iloinen poika. Se selkeästi nauttii, kun saa olla kaikenlaisissa touhuissa mukana. Se on nokkela ja mielellään seuraa kaikkea, mitä tapahtuu. Hermannin kotihoitopaikassa on aidattu piha ja koirakavereita seuranaan ja tällaisessa ympäristössä Hermanni viihtyy erinomaisesti.
Hermanni tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Isompiaan se hieman ujostelee mutta oman kokoisiaan se hakee innokkaasti leikkiin. Se ei laumassa aiheuta hämmennystä vaan lukee hyvin muita koiria. Hermannin kaveriksi sopii parhaiten nuoret ja leikkisät koirat, jotka pitävät peuhaamisesta. Vanhemmat tai kovin rauhalliset koirat saattavat turhautua, kun Hermanni innokkaana ja väsymättä kutsuu kanssaan leikkiin.
Hermanni on perusluonteeltaan avoin ja ihmisrakas ja se mielellään hakee rapsutuksia ja läheisyyttä. Hermannin kotihoitokodissa on kaikenikäisiä lapsia ja yhteiselo sujuu hyvin. Alussa pienten lasten hulina hieman jännitti mutta kotiuduttuaan Hermanni osaa jo rentoutua lastenkin touhujen keskellä. Hermannille kuitenkin sopivin koti olisi aikuiskoti tai sellainen, jossa lapset ovat jo hieman isompia.
Kotihoitopaikassa Hermanni ottaa vieraat hyvin vastaan ja hihnakävelyt oman pihan ulkopuolella sujuvat hyvin. Se tervehtii tuttavallisesti uudet ihmiset. Hermanni on täysin sisäsiisti ja hallitsee hyvin peruskäskyt.
Hermannille etsitään kotia, jolla on koirakokemusta ja kykyä lukea koiran eleitä ja viestejä. Määrätietoisen, varman ja kannustavan ihmisen kanssa, Hermanni kokee olonsa turvalliseksi. Mutta jos Hermanni on turhautunut ja epävarma, se alkaa puolustaa resurssejaan. Tuolloin se vahtii omaa tilaansa ja omia tavaroitaan. Mutta riitttävällä päivittäisellä liikunnalla ja aktivoinnilla, selkeillä rajoilla ja riittävällä levolla Hermanni on tasapainoinen ja siitä saa mitä parhaimman sydänystävän.
Hermanni on kastroitu, siro kevytrakenteinen poika, joka painaa 14 kiloa ja sen säkäkorkeus on noin 45 cm. Hermannilla on voimassa olevat rokotukset.
Adoptoijan tulee sitoutua Hermannin kasvattamiseen positiivisin menetelmin ja varautua siihen, että kodin vaihtuessa Hermannin stressitaso tulee alussa olemaan korkealla.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Hermannista, täytä adoptiohakemus:
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.