Hermanni

Uros, s. kesäkuussa 2020

Hermannin ja neljän sisaruksensa tarina on kovin tyypillinen Romaniassa. Ne syntyivät steriloimattoman pihakoiran pentuina maaseudulla eikä omistajilla ollut halua tai mahdollisuutta pitää niitä itsellään. Omistaja otti yhteyttä Danielaan ja pyysi, että Daniela ottaisi ne huomaansa. Daniela suostui pyyntöön sillä ehdolla, että emo viedään paikalliselle eläinlääkärille steriloitavaksi eikä uusia ei-toivottuja pentuja enää syntyisi.

Hermannin emo on kaunis punaturkkinen, pienehkö koira. Hermannista ja sisaruksistaan kasvaa arviolta noin 10-kiloisia mutta tarkkaa kokoa täysikasvuisena voi vain arvuutella. Hermannilla on matalat jalat, joten kovin korkeaksi se ei tule kasvamaan.

Hermanni on iloinen ja leikkisä pentu, jolla on nyt ikää noin 3 kuukautta. Sen päivät koirasuojalla kuluvat muiden pentujen kanssa touhutessa. Sillä on syntymästään asti ollut ihmiskontakteja, joten se tulee tottuneesti syliin ja rapsuteltavaksi eikä pelkää ihmisen kosketusta. Koska Hermanni on tottunut elämään koiraseurassa, sille etsitään ensisijaisesti kotia, jossa sillä on yksi tai useampi koirasisarus tukenaan kotiutumisessa.

Hermanni on viettänyt ensimmäiset elinkuukautensa suojattua elämää maaseututalon kotipihalla ja koirasuojalla, joten monet asiat tulevat olemaan sille uusia. Vieraat ihmiset, autot, monet äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Hermannille aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Hermanni on pentu, joka tarvitsee kodin jossa se saa riittävästi virikkeitä ja liikuntaa. Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Hermannista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.