Hertta

Narttu, s. arviolta kesäkuussa 2019

Hertta löytyi veljensä Hugon kanssa pieninä pentuina pellolle hylättynä. Simona on hoitanut sisaruksia pienellä koirasuojallaan, jossa ne ovat nyt varttuneet puolen vuoden ikäisiksi.

Hertta on iloinen pentu, joka viihtyy hyvin koiraseurassa leikkien ja toisiin turvautuen. Hertta on ystävällinen ja lempeäluonteinen tyttö.

Hertalla on puolen vuoden iässä painoa noin kahdeksan kiloa eikä se oletettavasti enää kasva paljoa. Se jää aikuisena noin 10-kiloiseksi. Hertta steriloidaan ennen Suomeen tuloa.

Hertta on tottunut viettämään päivänsä koiralaumassa ja sille etsitään ensisijaisesti kotia, jossa sillä on koirasisaruksia. Koska Hertta on vielä pentu, se varmasti oppii kotikoiran tavoille mutta adoptoijan tulee varautua siihen, että uuden opettelu vaatii kärsivällisyyttä. Sisäsiisteys, hihnakävely yms. tulevat olemaan Hertalle aivan uutta.

Hertta on nuori koira, joka kaipaa aktiviteetteja ja liikunnallista kotia.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Hertasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.