HESSU

Daniela sai pyynnön ottaa koirasuojalleen turvaan neljä pentua, jotka elelivät ilman emoaan sillan alla. Emon tarinaa emme tiedä mutta se onnistui pitämään hyvää huolta pikkuisistaan, jotka pysyivät terveinä ja selvisivät elämänsä ensimmäiset viikot vahingoittumattomina.
Pennut on nyt loishäädetty ja rokotettu ja ovat pian valmiina matkaamaan omiin koteihinsa.

Hessusta kasvaa arviolta keskikokoinen poika. Hessu on pentueen ujoin ja aluksi ihmiset olivat Hessun mielestä hurjan pelottavia. Tarhan työntekijä Bebe ja ystävälliset tarhalla vierailevat ihmiset ovat onnistuneet rohkaisemaan Hessua ja poika on päivä päivältä luottavaisempi ihmisiä kohtaan.
Hessu on pennuille tyypilliseen tapaan leikkisä ja viihtyy sisarustensa seurassa. Pennut saavat myös viettää aikaa tarhan muiden, aikuisten koirien kanssa, joten koiralaumassa eläminen on Hessulle ihan tuttua.
Hessun toivoisi pian pääsevän omaan kotiin, jossa se pääsee rakentamaan luottamusta omiin ihmisiinsä ja opettelemaan kotikoiran elämää. Hessulle monet asiat tulevat olemaan uusia ja vaatimaan opettelua, kuten hihnassa kävely ja sisäsiisteys.