Hilda

Narttu, s. arviolta maaliskuussa 2020

Hilda ja sisaruksensa Hemmi ja Helvi hylättiin tehdaspihalle pian syntymänsä jälkeen. Pennut olivat onnekkaita, sillä tämän tehdaspihan vartijat olivat koiraystävällisiä ja pitivät pennuista hyvää huolta. Surkeista lähtökohdistaan huolimatta ne ovat saaneet hyvää hoitoa ja niistä on kasvanut terveitä ja sosiaalisia pentuja. Nyt ne ovat turvassa Danielan koirasuojalla ja pian valmiita matkaamaan omiin koteihinsa.

Hilda on nyt kasvanut noin neljän kuukauden ikään. Se on sisaruksiaan hieman pienempi ja painaa tällä hetkellä noin kuusi kiloa. Hildan kokoa aikuisena voi tässä vaiheessa vain arvuutella mutta se jää arviolta keskikokoiseksi, noin 15-kiloiseksi.

Hilda on ihmisille ystävällinen ja luottavainen tyttö. Tuttujen ihmisten seurassa se on rohkea ja iloinen. Koiraseurassa se on leikkisä ja nauttii, kun pääsee touhuamaan lajitovereidensa kanssa. Koska Hilda on tottunut elämään koiralaumassa, sille etsitään ensisijaisesti kotia, jossa on yksi tai useampi koirasisarus.

Hilda on viettänyt ensimmäiset elinkuukautensa suojattua elämää tehdaspihalla ja koirasuojalla, joten monet asiat tulevat olemaan sille uusia. Vieraat ihmiset, äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Hildalle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Hilda on pentu, joka tarvitsee kodin jossa se saa riittävästi virikkeitä ja liikuntaa. Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Hildasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.