Hilma

Hilma
Narttu, steriloitu, noin 2-vuotias
Hilmasta tuli Cristianan koirasuojan asukas, kun joku kävi heittämässä sen tarhan aidan yli pari vuotta sitten. Hilma oli alussa hyvin pelokas, koska alueen pihakoirat olivat kurmuuttaneet sitä. Nyt koirasuojasta on tullut sen tuttu koti, jossa tyttö leikkii ja juoksee muiden koirien kanssa. Hilma on tarhalla seurallinen ja tutuille ihmisilleen ystävällinen.
Hilmalla on nyt ikää reilut kaksi vuotta. Se painaa noin 9 kiloa (säkäkorkeus noin 30 cm, selän pituus noin 50 cm). Hilmalle etsitään kotia, jossa sillä on yksi tai useampi ystävällinen koiratoveri.
Hilma on viettänyt koko ikänsä tarhaoloissa eikä ole tottunut asumaan sisällä. Sen tulevassa kodissa tulisi olla mahdollisuus viettää paljon aikaa ulkoillen ja liikkuen.
Koska kotikoiran elämään kuuluvat taidot ovat Hilmalle uusia, tulevan kodin pitää varata kärsivällisyyttä uusien tapojen opettamiseen. Sisäsiisteys, hihnakävely ja muut taidot tulee opetella alusta pitäen. Adoptoijan tulee sitoutua Hilman kasvattamiseen positiivisen vahvistamisen keinoin ja ymmärtää, että monet uudet asiat etenkin kotiutumisen alkuvaiheissa voivat olla jännittäviä.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Huomaathan, että koiran käytös voi muuttua koiran olosuhteiden vaihtuessa uuteen ympäristöön. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Hilmasta, täytä adoptiohakemus:
Eläinten tuonnissa Suomeen käytämme viranomaisvaatimusten mukaisesti TRACES – järjestelmää. Traces rekisterinumero: 2308/0521/2018.
Adoptiokoiramme tulevat Suomeen rokotettuina, loishäädettyinä, tautitestattuina, sirutettuina ja steriloituina/kastroituina.
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.