Ingrid

Narttu, s. arviolta syyskuussa 2019

Simonan koirasuojalla on useita alkusyksystä syntyneitä pentuja. Niitä löytyi kesän loputtua pelloilta, katujen varsilta ja Simona kävi myös pelastamassa niitä julkiselta koiratarhalta. Valitettavan moni näistä löytyi niin heikossa kunnossa, että ne lopulta menehtyivät.

Ingrid löytyi veljensä kanssa Simonan kotikadulta. Veli menehtyi mutta Ingrid selätti parvon. Ingrid on kasvanut nyt noin kolmen kuukauden ikään ja siitä on kuoriutunut oikein leikkisä ja iloinen hännänheiluttaja. Ingrid on ihmisille ystävällinen ja kova suukottelija.

Ingridilla on n. kolmen kuukauden iässä painoa alle kolme kiloa. Ingrid jää aikuisena oletettavasti pieneksi, arviolta alle 10-kiloiseksi.

Koska Ingrid on niin tottunut koiraseuraan, se voisi olla onnellisimmillaan kodissa, jossa sillä on yksi tai useampi koiratoveri leikkiseurana ja tukena kotiutumisessa.

Ingridin tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa mutta Ingridista saa mitä rakkaimman perheenjäsenen.

Ingrid on valmis matkustamaan Suomeen tammikuun aikana, kun kaikki tarvittavat rokotukset ovat kunnossa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Ingridista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.