Jacky

Jacky
Uros, kastroitu, noin 1,5-vuotias
Jacky on hellyyttävä nuori poika, jonka eläinsuojelija löysi uutena vuotena Bukarestin kaduilta harhailemassa ilotulituksista hätääntyneenä. Se on siitä lähtien asustanut romanialaisella koirasuojalla ja on nyt valmis matkaamaan omaan kotiinsa.
Jacky on sydämellinen ja ystävällinen poika. Se on rauhallinen mutta intoutuu myös usein leikkimään toisten koirien kanssa. Jacky nauttii ulkoilusta ja pitkistä kävelylenkeistä.
Se kohtaa ihmiset tuttavallisesti ja nauttii kovasti, kun saa huomiota osakseen. Muihin koiriin Jacky suhtautuu hyvin ja tulee koirasuojalla kaikkien kanssa toimeen. Ruuan suhteen se on ahne ja pitääkin vahtia, että se saa oman ruokarauhan.
Jacky on seurallinen ja selkeästi nauttii, kun saa olla kaikenlaisissa touhuissa mukana. Sille etsitään kotia, jossa se saa osallistua perheen elämään ja sillä on mahdollisuus liikkua ja sitä aktivoidaan tarpeeksi.
Jacky on kastroitu, pieni keskikokoinen poika, joka painaa noin 13 kiloa.
Adoptoijan tulee huomioida, että monet kotikoiran elämään kuuluvat asiat voivat olla Jackylle uusia. Vieraat ihmiset, autot, monet äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Jackylle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.
Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista nuoren koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.
Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Jackysta, täytä adoptiohakemus:
Onnentassut ry on sitoutunut vastuulliseen rescuetoimintaan ja noudattaa suomalaisten rescueyhdistysten luomia yhteisiä Responsible Rescue -toimintakriteereitä.