Joost

Uros (kastroitu) arviolta 1-vuotias

Joost poika käytiin yöllä hylkäämässä eläinsuojelija-Ralucan koiratarhan edustalle. Poika oli sidottu valotolppaan, josta tarhatyöntekijä aamulla löysi pojan.

Joost on arviolta hieman alle yksivuotias. Se on pienikokoinen poika, jonka säkäkorkeus on noin 40-45 cm ja paino noin 9-10 kiloa.

Joost on iloinen ja leikkisä poika. Se on vielä lähes pentu, jolla riittää energiaa. Koirasuojalla Joost viihtyy erityisesti pienen Peanut-tytön kanssa ja Joost tarjoaakin ujolle tytölle turvaa ja läheisyyttä. Joost tulee hyvin toimeen tarhan kaikkien koirien kanssa, niin isojen kuin pienten, mutta ruokakupilleen se ei salli muita. Ihmisiin Joost suhtautuu uteliaasti ja ystävällisesti.

Tälle pojalle etsitään aktiivista kotia, jossa nuori koira saa liikuntaa ja monenlaista virikettä. Joost vaikuttaa oppivaiselta pojalta. Myös koirakontaktit ovat Joostille tärkeitä.

Adoptoijan tulee huomioida, että monet kotikoiran elämään kuuluvat asiat voivat olla Joostille uusia. Vieraat ihmiset, autot, monet äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Joostille aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista nuoren koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Joostista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.