KARLA

Karla löydettiin Carrefourin parkkipaikalta Bukarestissa Romaniassa. Näin rauhallisesti se odotti että joku auttaisi sitä.

Karla Daniela Stoican tarhalla Bukarestissa. Tarhalla Karla oli kovassakin menossa rauhallinen eikä haukkunut juuri lainkaan.

Karla tarhalla Bukarestissa.

Ensimmäinen ilta kotihoidossa, Karla nukkuu pehmeällä sohvalla.

Karla tulee hyvin toimeen koirien ja kissojen kanssa.

n. 4-vuotias narttu

Monen kulkukoiran tapaan, Karlan menneisyys on arvoitus. Se löytyi lumisateessa, surullisena kyhjöttämässä romanialaisen ostoskeskuksen pihalla. Daniela Stoica kuuli tapauksesta ja haki Karlan koirasuojalleen turvaan ennen kuin rankkurit ehtivät viedä tytön.

Karla on suurikokoinen (säkäkorkeus 55 cm, paino 30 kg), lempeä tyttö, joka ei tarhalla pidä meteliä itsestään. Rauhallisen luonteensa vuoksi se tulee hienosti toimeen kaikkien tarhan koirien kanssa. Erityisesti pentukoiria se nuuskuttelee ja seurailee äidillisen kiinnostuneena.

Karla tulee heti luokse hakemaan silityksiä ja se nauttii kovasti saamastaan huomiosta. Se antaa helposti käsitellä itseään. Vaikka Karla onkin perso ruualle, niin se malttaa ottaa namit nätisti kädestä. Karla on saanut tarhalla liikunnan puutteessa ylipainoa ja tarvitseekin liikuntaa ja ravinteikasta ruokaa.

Ihana Karla ansaitsisi saada vihdoin oman kodin ja ihmisen rinnalleen.

Karla saapui kotihoitoon Kuopioon 22.3.2019. Se nukkui tyytyväisenä sohvalla kotihoitoiskän vieressä heti ensimmäisenä iltana. Kotihoidossa olo on siis alkanut oikein mukavasti.

Kuulumisia kotihoidosta:

Karla hakeutuu tyytyväisenä pehmeään sohvannurkkaan lepäämään. Kotikoirana olo tuntuu olevan Karlalle tuttua ja se onkin osoittautunut täysin sisäsiistiksi. Se on luonteeltaan kovin rauhallinen ja tulee kaikkien kotihoitokodin koirien kanssa hienosti toimeen eikä ärise muille. Kissoihin Karla suhtautuu uteliaan kiinnostuneesti ja yrittää tehdä tuttavuutta kuitenkaan jahtaamatta niitä. Se ei ole ahne ruuan perään vaan kiinnostuneena maistelee ruokaansa. Karla on nyt laihdutuskuurilla, jotta tarhaoloissa tullutta ylipainoa saadaan pudotettua. Karla on iloinen hännänheiluttaja ja on jo hieman alkanut leikkiäkin. Uusiin ihmisiin Karla suhtautuu aluksi hieman epäillen ja saattaa haukkuakin ennen kuin uskaltaa tehdä tuttavuutta. Luottoihmistensä huomiosta Karla nauttii kovasti ja mielellään iloisena kulkee näiden perässä. Karlasta joku saakin itselleen uskollisen ja lempeän ystävän.