Kasper

Uros (kastroitu), n. 1-vuotias

Yksi Simonan koirista oli jokin aika sitten kateissa ja sitä etsittiin tiiviisti lähiseudun alueilta. Vihdoin Simona sai puhelun, että tunnusmerkkeihin sopiva koira on löytynyt. Simona meni noutamaan koiraa ja hämmästyi, että löytynyt koira täsmäsi tuntomerkkeihin mutta se ei ollut se, jota etsittiin. Simona tuumasi ettei tätä pikkuista voi jättää kaduille ja niin Kasper pääsi Simonan kotiin turvaan. Romaniankielinen nimensä Craciun tarkoittaa ‘joulu’ ja se tälle pojalle tosiaan koitti etuajassa.

Kasper on nuori, arviolta alle vuoden ikäinen. Se on lähiseudun naapureiden mukaan hylätty alueelle noin 5 kuukautta sitten ja tuon ajan se on joutunut selviytymään katukoirana.

Kasper on pienikokoinen poika, joka painaa alle 10 kiloa. Se on kovin ystävällinen ja painautuu tiiviisti syliin, kun se saa ihmisen huomiota. Se kiintyy nopeasti ja tälle pojalle jo pian toivoisi omaa kotia, jossa se saa elää nuoren koiran huoletonta elämää ilman pelkoa hylätyksi jäämisestä.

Kasper on muiden koirien seurassa leikkisä eikä se dominoi muita. Kasperin uudessa kodissa voisi olla sopeutumisessa tukena ystävällinen koirakaveri.

Kasperin tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista nuoren koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Adoptoijan tulee varautua siihen, että kaikki kotikoiran tavat tulee opetella Kasperin kanssa alusta pitäen, kuten sisäsiisteys ja hihnakävely.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Kasperista, täytä adoptiohakemus sivuillamme.