Kerttu

Narttu (steriloitu), n. 2-3 vuotias

Olimme vierailulla Romaniassa ja matkasimme Bukarestista Giurgiuun eläinsuojelija Magda Radun luokse. Matka taittui pitkin maantietä, josta Magda on poiminut talteen useita tien pysähdyspaikoille hylättyjä koiria. Tälläkin kertaa näimme tien vierustalla nälkäisiä koiria ja huomasimme seassa pienikokoisen, hiljaa kyhjöttävän tyttökoiran, joka oli ilmeisesti juuri hiljattain sinne hylätty. Tytöllä on selvästi ollut omistaja ja siitä oli merkkinä omatekoinen rautalangasta kyhätty kaulapanta. Ressukan turkki vilisi kirppuja. Koira oli helpottunut, kun se pääsi pelottavan tien varrelta turvalliseen syliin ja hetkeäkään epäröimättä otimme tytön matkaan mukaan. Tämä suloisuus sai nimen Kerttu.

Kerttu on nyt ollut yli viikon Magdan koiratarhalla ja se on tänä aikana hurmannut kaikki. Se on ihmisille ystävällinen ja tulee hyvin toimeen niin pienten kuin suurten koirien kanssa. Kertulle etsitään nyt loppuelämän kotia, jossa se saa elää rakastettuna perheenjäsenenä eikä joudu enää koskaan hylätyksi.

Kerttu on nuori, n. 2-3 vuotias. Se on pienikokoinen, matalajalkainen ja painaa noin 4-5 kiloa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Kertusta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.