Liisi

Narttu, s. arviolta syyskuussa 2019

Liisin ja sen sisarusten tarina on kovin tyypillinen Romaniassa. Niiden emo, steriloimaton pihakoira, sai ei-toivotut pennut, jotka omistaja oli aikeissa hylätä läheiselle pellolle. Magda onneksi ehti apuun ja sai pennut turvaan.

Liisi on nyt noin neljän kuukauden ikäinen, iloinen ja terve pentu. Se elelee yhdessä velipoikiensa Uskon ja Olavin kanssa ja odottaa kovasti oman kodin löytymistä. Liisi on pienikokoinen tyttö, joka jää aikuisenakin pieneksi. Liisi painaa nyt alle 2 kiloa.

Tarhaoloissa Liisillä ei ole päivän aikana paljoa ihmiskontekteja. Se suhtautuu aluksi itselleen vieraisiin ihmisiin varautuen. Se ei suinpäin tee tuttavuutta uusien ihmisten kanssa mutta hetken tuumailtuaan Liisi ottaa jo tottuneesti rapsutuksia vastaan. Liisi vaikuttaa nokkelalta ja analyyttiseltä tytöltä. Koska Liisi on tottunut saamaan kaikkein eniten tukea ja turvaa koirasisaruksistaan, Liisille paras koti olisi sellainen, jossa sillä on lajikumppaneita tukena kotiutumisessa.

Liisi on pentu, joka tarvitsee kodin jossa se saa riittävästi virikkeitä ja liikuntaa. Liisin tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Liisistä, täytä adoptiohakemus sivuillamme.