Lora

Narttu (steriloitu), n. 2-vuotias

Lora ja kaksi sisarustaan, Mira ja Eli, syntyivät marraskuussa 2017. Magdan tuntema nainen pelasti pennut, jotka löytyivät kadulta hylättyinä ilman emoaan. Pentuja syötettiin ensimmäiset elinviikkonsa tuttipullolla. Pennut pelastanut nainen otti kesällä yhteyttä Magdaan ja kertoi, että miehensä on sairastunut ja itselläänkin on jo paljon ikää eikä pysty enää huolehtimaan koiristaan. Naisella on 18 koiraa, jotka kaikki ovat ystävällisiä ja hyvin hoidettuja mutta nyt on tullut aika luopua niistä. Magda on luvannut etsiä koirille uusia koteja, koska muuten ne uhkaavat joutua pahamaineiselle julkiselle koirasuojalle. Miraa ja Eliä on jo onni potkaissut ja niitä odottaa omat kodit Suomessa.

Lora on n. 2-vuotias nuori koira ja painoa sillä on noin 5-6 kiloa. Se on siis pienikokoinen tyttö. Lora on ystävällinen ja nauttii ihmisiltä saamastaan huomiosta. Se tulee nykyisessä koiralaumassa hyvin toimeen muiden kanssa. Se on sisaruksista rohkein ja siltä löytyykin topakkaa luonnetta eikä se jää laumassa muiden jalkoihin. Lora ei välttämättä sovi toisen voimakasluonteisen narttukoiran perheeseen. Kaikki hellyydenosoitukset Lora ottaa onnellisena vastaan.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan.