Manu

Uros (kastroitu), n. 1,5-vuotias

Manu on pieni, mäyräkoiraa muistuttava nuori mies, joka löytyi vankila-alueelta kuljeskelemasta. Magdan mies Florin otti pojan turvaan ja nyt Manulle etsitään loppuelämän kotia.

Manu rakastaa ihmisiä. Pojasta ei meinaa saada valokuvaa, koska se kaikin keinoin pyrkii syliin ja hellittäväksi. Se ei saa millään tarpeekseen läheisyydestä. Siksi onkin sydäntäsärkevää nähdä se aitauksessa odottamassa, että joku tulisi sen luokse ja huomaisi sen.

Manulla on toisessa poskessaan syvä viilto tai jonkinlainen puremahaava. Saman posken kulmahammas on katkennut. Nämä Manun vauriot ovat lähinnä kosmeettisia, eivätkä vaikuta Manun syömiseen tai puremiseen. Vammat saattavat olla koiratappelun jälkiä ja Manua hieman pelottaakin isokokoiset koirat. Manu sopisi perheen ainoaksi koiraksi tai toisen pienikokoisen koiran kaveriksi.

Manu on matalajalkainen ja painaa noin 6 kiloa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Manusta, täytä adoptiohakemus.