Miina

Narttu, s. arviolta syyskuussa 2019

Simona otti kunnalliselta koiratarhalta suojiinsa pienen tyttöpentu-Miinan. Miinan kaikki sisarukset ovat menehtyneet parvoon, joka usein koituu julkisilla koiratarhoilla pentujen kohtaloksi.

Miina on nyt kasvanut noin kahden kuukauden ikään. Se on ravinteikkaan ruuan, hyvän hoivan ja rokotusten ansiosta vahvistunut ja elelee nyt pentukoiran huoletonta elämää Simonan luona. Miinan huonetoveriksi on valikoitunut sitä huomattavasti isokokoisempi narttukoira, jota Miina päättäväisenä välillä komentaa. Erityisesti ruokailutilanteissa Miinasta löytyy täpäkkää asennetta, eikä se päästä muita koiria kipolleen. Muuten näiden tyttöpentujen yhteiselo sujuu ystävällisissä merkeissä. Miinalla riittää leikkisää energiaa ja se pitää koirakaverin kanssa peuhaamisesta.

Miina on n. kahden kuukauden iässä sirorakenteinen ja painoa sillä on alle kolme kiloa. Miina jää aikuisena oletettavasti pieneksi / pieneksi keskikokoiseksi. Koska Miinan vanhempien koosta ei ole tietoa, tytön lopullista kokoa aikuisena voi vain arvuutella.

Miina vaikuttaa rohkealta tytöltä, joka on ihmisille ystävällinen. Se innostuu nähdessään Simonan ja pyrkii kovasti syliin ja nauttii rapsutuksista.

Miina voisi olla onnellisimmillaan kodissa, jossa sillä on yksi tai useampi koiratoveri leikkiseurana ja tukena kotiutumisessa.

Miinan tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista pentukoiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn tulee vaatimaan adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa mutta Miinasta saa mitä rakkaimman perheenjäsenen.

Miina on valmis matkustamaan Suomeen tammikuussa, kun kaikki tarvittavat rokotukset ovat kunnossa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Miinasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.