Mira

Narttu (steriloitu), n. 2-vuotias

Mira ja kaksi sisarustaan syntyivät marraskuussa 2017. Magdan tuntema nainen pelasti pennut, jotka löytyivät kadulta hylättyinä ilman emoaan. Pentuja syötettiin ensimmäiset elinviikkonsa tuttipullolla.

Miran pelastanut nainen otti kesällä 2019 yhteyttä Magdaan ja kertoi, että miehensä on sairastunut ja itselläänkin on jo paljon ikää eikä pysty enää huolehtimaan koiristaan. Naisella on 18 koiraa, jotka kaikki ovat ystävällisiä ja hyvin hoidettuja mutta nyt on tullut aika luopua niistä. Magda on luvannut etsiä koirille uusia koteja, koska muuten ne uhkaavat joutua pahamaineiselle julkiselle koirasuojalle.

Mira on n. 2-vuotias nuori koira ja painoa sillä on noin 4-5 kiloa. Mira on ystävällinen ja nauttii ihmisiltä saamastaan huomiosta. Se painautuu syliin tiukasti ja ottaa kaikki rapsutukset onnellisena vastaan. Mira on tottunut toisiin koiriin ja tuleekin hyvin toimeen laumassa.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Mirasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.