Monna

Narttu (steriloitu) arviolta 3-vuotias

Monna-tyttö pelastettiin karulta julkiselta koiratarhalta eläinsuojelijan ylläpitämän koirasuojan turvaan. Tytön taustasta ei tiedetä mitään mutta oletettavasti sillä on ollut joskus oma koti. Koirasuojalla Monna jakaa yhteisen aitauksen toisen tyttökoiran ja poikakoiran kanssa.

Monna on arviolta noin 3-vuotias. Monna on pienikokoinen ja sen säkäkorkeus on noin 35 cm ja painoa tytöllä on noin 7 kiloa.

Monnalla on ystävällinen ja iloinen luonne. Monna on lempeä ja se rakastaa niin aikuisia kuin lapsia. Toiset koirat Monna hyväksyy hienosti. Monnalla riittää energisyyttä ja haastaakin muita koiria mielellään leikkiin.

Monnalle etsitään kotia, jossa tyttö saa paljon läheisyyttä ja rakkautta. Ihan pelkäksi sohvaperunaksi Monnasta ei ole vaan tyttö tarvitsee myös virikkeitä ja se nauttii ulkona liikkumisesta.

Adoptoijan tulee huomioida, että tarhaelämän jälkeen monet asiat adoptiokodissa voivat olla Monnalle uusia. Vieraat ihmiset, autot, monet äänet ja esineet saattavat alussa tuntua pelottavilta. Adoptoijan tuleekin varautua antamaan Monnalle aikaa totutella kotikoiran elämään omaan tahtiinsa. Monen asian opettelu sisäsiisteydestä hihnakävelyyn voi vaatia adoptoijalta kärsivällisyyttä ja aikaa.

Tulevalta kodilta odotetaan sitoutumista koiran kasvattamiseen positiivisella vahvistamisella.

Tutustu sivullamme tarkasti adoptioprosessiin ja harkitse, oletko sitoutunut rescue-koiraan perheenjäsenenäsi koiran loppuelämän ajan. Adoptoijan tulee olla valmistautunut myös mahdollisiin haasteisiin. Mikäli asiaan perehdyttyäsi olet kiinnostunut Monnasta, täytä adoptiohakemus sivuillamme.